Kohut és Társa Bútorkészítő Kft.8000 Székesfehérvár Móri út 154. Tel./Fax: 22-310-168 Email: info@kohut.hu

Magunkról

Cégünk 1993-ban alakult négy fővel, és azóta folyamatosan fejlődünk. Ma már 8 asztalossal, 2 festővel és 3 irodai munkatárssal dolgozunk együtt. Ezen túlmenően természetesen gépeinket is igyekszünk jobbra és jobbra cserélni. Pillanatnyilag egy SCM SI400N típusú lapszabász-, Techoma XT54 típusú élfóliázó és éllécező géppel, kontakt csiszolóval, illetve egyéb asztalosipari géppel és szerszámokkal rendelkezünk. Az anyagbeszerzéshez és a helyszíni szerelésekhez két teherautó áll rendelkezésünkre.


Fő tevékenységi körünkbe tartozik a legegyszerűbb asztalosipari termékek gyártása, és a bonyolult belsőépítészeti kivitelezések is. A bútorgyártáson kívül beltéri ajtók készítésével és asztallapok, asztalbázisok forgalmazásával is foglalkozunk. Szoros kapcsolatban állunk belsőépítészekkel és tervezőkkel, igény szerint velük együtt valósítjuk meg ügyfeleink elképzeléseit. Mindez jelentheti egy konyha, vagy éppen üzletek, éttermek, sörözők, bankok komplett berendezésének elkészítését is.


Gépesítettségünk és munkatársaink felkészültsége lehetővé teszi, hogy az asztalosiparban előforduló mindenféle anyaggal dolgozzunk. Ide tartozik a tömör fa, a laminált, furnérozott, festett bútorlapok. Ezek jó minőségű elkészítése érdekében szorosan kapcsolódik hozzánk egy furnérozó üzem (Fakontakt Kft) és egy festőműhely (Steko Color Kft) is.


A Kohut és Társa Kft számos referenciával rendelkezik országszerte, amikről bővebben a referencia menüpontban olvashatnak.

 

Copyright 2006 Kohut és Társa Bútorkészítő Kft. All Rights Reserved.